Muut pakkaukset VRAC ja SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Protoben VIJAYA -viikuna on kotoisin Turkista ja se on peräisin Good Food Foundation -biohankkeesta, joka on FairTSA:n sertifioima. Turkissa eri viikunat eroavat valmistustavastaan. Jokainen nimitys (Baglama, Lérida ja Protoben) viittaa ei niinkään viikunan lajikkeeseen, vaan sen valmistustapaan. Protoben-viikuna on hieman venytetty, jotta se saa kaarevia muotoja, jotka muistuttavat päärynää. Se asetellaan sitten vierekkäin muiden viikunoiden kanssa, päällekkäin. Sen runsas koko antaa sille ainutlaatuisen pehmeyden.
Viite: 10391
Tattaripannukakkua voi nauttia kylmänä aamiaisella leivän sijasta, mutta myös käärittynä "terveysvoileiväksi", täytettynä vihreällä salaatilla, kasviksilla, tonnikalalla tai pienillä kananpalasilla.
Perinteinen pannukakku Poherin alueelta, Keski-Finistere
Halkaisija: noin 40 cm
Ainesosat: maito, tattarijauho (55 %), vehnäjauho, munat, GMO-vapaa soijajauho, auringonkukkaöljy, suola
Tasapainoisen reseptinsä ansiosta se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka ovat huolissaan painostaan ja/tai terveydestään.
Tämä pannukakku on hyvin paistettu säilyvyyden vuoksi.
Sitä voi nauttia kylmänä voileipänä tai aamiaisella ja välipalana (voilla tai suklaalla, hillolla…), ja se voidaan täyttää lounaalla ja illallisella.
Ruokaidea:
Aterialle voit täyttää sen kaikella, mitä voit kuvitella:
- voi, gruyère-juusto, kinkku, muna,
- voi, savustettu lohi, sitruunamehu
- juusto, salaatti
- makkara
- savustettu pekoni
- pienten vihannesten kanssa